Инцидентът е станал в квартал „Захарна фабрика”

Джип пропадна в дупка, зейнала на новоасфалтирана улица в Пловдив в петък. Инфарктната ситуацията се разиграла в квартал „Захарна фабрика”. Предполага се, че причината за пропадането на асфалта е голяма ВиК авария.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ИНЦИДЕНТА

Шофьорът се опитал да заобиколи ямата, но изведнъж тя се отворила и колата потънала. За щастие няма пострадали при инцидента. Той е предизвикан от авария на магистрален водопровод, който захранва с вода Окръжната болница в Пловдив.

Улицата, на която е пропаднал автомобила, е затворена за движение, а част от района на квартал „Захарна фабрика” е наводнен.

Зрител на NOVA разказа за инцидента, изпращайки сигнал до "Моята новина".  Според Станимир Бонев джипът е втора "жертва" на огромната дупка, липсва сигнализация и осветление.

Очакваме и вашите сигнали ТУК.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.