Преди да се омъжи за принц Хари тя имаше популярен блог, в който пишеше за пътешествия, здраве, храна и мода,

Меган Маркъл иска да стане писателка. Херцогинята на Съсекс се готви да последва примера на принц Чарлз и Сара Фъргюсън и да напише роман, пишат в."Дейли мейл" и БТА.

Клауза в регистрацията към американското патентно ведомство на фондация "Арчиуел", която принц Хари и Меган създадоха в САЩ, след като се оттеглиха като високопоставени членове на британското кралско семейство, предвижда правото да пишат "художествени и нехудожествени книги на различни теми", както и да издават печатни периодични издания.

"Меган има опит в писането и имаше популярен блог, в който пишеше за пътешествия, здраве, храна и мода, преди да се запознае с Хари", казва източник на в."Дейли мейл".

Междувременно изданието писа, че принц Хари и Меган се опитват да договорят с британското кралско семейство да продължат патронажа си над някои инициативи във Великобритания и след изтичане на едногодишния период, договорен при напускането им на двора като високопоставени членове на кралското семейство.

Двамата щели да преговарят по видеовръзка с кралското семейство по темата, преди принц Хари и вероятно Меган да пристигнат във Великобритания, за да уточнят последни подробности по споразумението, станало известно като "Мегзит".

Според източници на изданието херцозите на Съсекс възнамеряват да са във Великобритания в подходящо време за 95-ата годишнина на кралица Елизабет Втора през април следващата година, за стотния рожден ден на принц Филип през юни, както и за планираното за 1 юли откриване на статуя на покойната принцеса Даяна.

Меган Маркъл ще плати 67 000 паунда съдебни разноски, след загуба в съда от издателя на „MailOnline“

12 неща, които научаваме от новата книга за Меган и Хари

Хари и Меган най-накрая си намериха платена работа

Любопитни факти за кралица Елизабет Втора, които вероятно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

5 пъти, в които Меган и Хари нарушиха грубо кралския етикет (СНИМКИ)

Принц Хари и Меган Маркъл заведоха дело срещу папараци за снимки на сина им

Арчи вече говори, първите му думи сигурно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

Принц Хари и Меган празнуват годишнина от сватбата си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Принц Хари разговаря със семействата на ветерани от Втората световна война

Меган Маркъл прочете приказка на Арчи за рождения му ден (ВИДЕО+ СНИМКИ)

Арчи празнува първия си рожден ден (ВИДЕО+СНИМКИ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.