В Северозападна България ще продължи да вали сняг

Оранжев код за опасни валежи е в сила за 5 области в страната. В Бургас, Ямбол, Хасково, Смолян и Кърджали се очакват валежи до 50 литра на квадратен метър. В Северозападна България ще продължи да вали сняг, а новата снежна покривка ще достигне 10 см.

ОТ „МОЯТА НОВИНА”: Множество наводнени улици и гаражи у нас (ВИДЕО+СНИМКИ)

В столицата екипите на общината са се отзовали на 20 сигнала през изминалата нощ. Екипи на столичната пожарна отстраняват паднали клони от пътното платно между Бистрица и Железница, както и на пътя за село Плана. Поради наводняване под моста в гр. Нови Искър временно е спряно движението по автобусни линии 23 и 26. Работи се и по отводняване в кв.“Требич“. 

 

 

От МВР и Агенция "Пътна инфраструктура" апелираха към водачите да шофират с повишено внимание и съобразена с пътните условия скорост. 

 

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.