Коментар на Ивайло Калфин, Юлияна Дончев и Дичо

В четвъртък гостите на „Пресечна точка” –  политикът Ивайло Калфин, бизнесдамата Юлияна Дончева и певецът Дичо дискутираха по три теми.

Първата от тях бе свързана с очаквания нов пик на заразените с COVID-19. Днес от НОЩ обявиха, че това ще стане до 3 седмици.

„Щабът начерта апокалиптична картина на днешния брифинг. Подобен тон би подействал, ако се чува от всички. Като гледам как народът се разхожда на хубавото време, ми става ясно, че хората се измориха от мерките”, заяви Юлияна Дончева.

„Пресечна точка”: Броят на заразените с COVID-19 отново тръгна нагоре, Скопие очаква промяна

След това гостите обсъдиха предложението на ЕК да се увеличи възрастта и стажа за пенсии.

„Всяка страна е специфична. Не може да се каже на всички да вдигнат възрастта. У нас е стигнат максимумът за трудов стаж”, коментира Ивайло Калфин.

Последната тема беше свързана успеха на Мария Бакалова, която е с номинация за "Златен глобус" за участието й във филма "Борат2". 

„Много се радвам за момичето”, коментира  Дичо.

Цялото предаване гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.
Редактор: Габриела Винарова