Феновете ще могат да се радват на хита в края на седмицата

Певицата Рита Ора зарадва българските си фенове. След новината, че снима клип у нас, британката с албански корени сподели и няколко кадъра от предстоящата й песен. Според публикациите в Instagram, феновете ще могат да се радват на хита "Bang" в края на седмицата.

Рита Ора снима клип в България

 

Рита Ора - огнената сензация от Косово (ГАЛЕРИЯ)

На първия от трите кратки видеа, които Рита е споделила в профила си в социалните мрежи, се вижда, че част от снимките са се провели в покрайнините на Перник. Друга част пък са заснети на Бузлуджа. Певицата е споделила от там впечатляващи кадри от зимата.

Певицата Рита Ора блокирана в България за Коледа

Един от тоалетите за клипа, който певицата е избрала, е традиционна носия. Дизайнерският шедьовър е създаден от косовската модна къща „Валдрин Сахити”, на която се доверяват повечето косовски изпълнители.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е