Тя публикува снимка със заобленото й коремче в Instagram

Израелската актриса Гал Гадот, известна с ролята на супергероинята Жената чудо в едноименната продукция и продължението й, отново ще става майка, съобщи ЮПИ.

35-годишната Гадот лично е оповестила, че със съпруга й Ярон Варсано очакват трето дете. Актрисата е публикувала в Instagram своя снимка, на която мъжът й и двете им дъщери - 9-годишната Алма и 3-годишната Мая, са положили ръце върху заобленото й коремче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Актьорът Джейсън Момоа, който си партнира с Гал Гадот в "Лигата на справедливостта", е сред поздравилите бъдещата майка в коментарите към публикацията.

Гал Гадот се завръща и в третата част на „Жената чудо”

Гадот потвърди бременността си, след като фенове допуснаха, че тя отново ще става майка, съдейки по избора й на тоалет за наградите "Златен глобус", на които актрисата беше една от връчващите отличия на победителите.

Жената чудо Гал Гадот ще изиграе Клеопатра (ВИДЕО+СНИМКИ)

Гал Гадот се превъплъщава в образа на Даяна Принс/Жената чудо в разширената вселена на Ди Си Комикс. През декември миналата година от "Уорнър брадърс" съобщиха, че се подготвя трети филм за приключенията на супергероинята.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.