Сред моделите, които дефилираха. са Наоми Кембъл, Хелена Кристенсен и Бела Хадид

Американският дизайнер Майкъл Корс отдаде почит на Бродуей в новото си ревю. Спектакълът е повод 40-годишния му юбилей в света на модата.  

Презентацията на Корс започна с поздрав на дизайнера от Таймс Скуеър. След което бе излъчено предварително записаното  ревю на дизайнера.  Сред моделите, които дефилираха. са Наоми Кембъл, Хелена Кристенсен и Бела Хадид. Облечени  в красиви тоалети манекенките се сливаха с нощния блясък на града.  

Есил Дюран за модата, музиката и вдъхновението (ВИДЕО)

"Знам ,че театърът ще отвори отново и тогава няма да е нужно да крием лицата си с маски и да стоим на дистанция. Ще искаме да се облечем празнично и да изживеем емоцията в залата. Когато се върнем в офисите си, когато всичко стане постаро му ще искаме отново да изглеждаме перфектно. Това е което искам да отправя като послание с колекцията си. Предстои ни вълнуващ празник в големия град , разходки по улиците, постановки в театрите и кино премиери“, обясни той. 

С новата си есенно-зимна колекцията Корс прави ретроспекция на едни от най-емблематичните си модели, но с нов прочит – характерните за него червени костюми, животинс

НАГРАДИТЕ „БАФТА“: Кои бяха най-елегантните актриси? (ВИДЕО)

"През изминалата година имах време да помисля за 40-годишната ми кариера, цялото това приключение, хората, които съм срещал, местата, които съм посетил, всички колекции. Има много за разказване и го показвам с това ревю“, добавя Корс.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.