Дизайнерът Антъни Вакарело отказа да разкрие приказната локация, но видеото е като нечий сън

Два месеца след седмицата на модата в париж белгийският дизайнер на модна къща "Сен Лоран" (Saint Laurent) Антъни Вакарело показа колекцията си за сезон есен - зима 2021. Линията бе представена с виртуално дефиле.

Преди една година "Сен Лоран" беше първата модна къща, която отказа участие в седмиците на модата заради ограниченията на пандемията.  

Антъни Вакарело обича мистерията, затова тя често присъства в колекциите му. За есенно-зимното шоу на "Сен Лоран", дизайнерът създаде кратък филм, в който моделите му вървят насред безлюдни природни пейзажи.

Рикардо Тиши представи колекцията си за есенно-зимния сезон - "Женственост" (ВИДЕО)

Вакарело отказа да разкрие приказната локация, но споделя, че когато е създавал колекцията е мислел за величието и силата на природата.

Целта на дизайнера е да постави героинята на място на което не принадлежи, но в същото време да покаже силата  й – жена устремена по своя път. Видеото е като нечий сън – времето, пространството и развоят на събитията са неясни, няма логика.

В новата си колекция той се връща към ценни архиви на модната къща,  към материите и класическата елегантност на мосю Сен Лоран през 60-те години на миналия век. Но ги съчетава смело с кожа с металически отблясъци , която е негова запазена марка.   

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.