Коментар на Павлета Рашкова, Ромина Тасевска, Реджеп Бадев и Кен Хил

Броени часове ни делят от големия финал на UEFA EURO 2020™. Оспорваната среща между двата най-добри отбора на първенството – Италия и Англия, може да бъде проследена от 22:00 ч. по NOVA, DIEMA SPORT 3, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

В студиото на „Събуди се” актуалните футболни сюжети коментираха съдията и журналист Павлета Рашкова, „Мис България” 2010 и съпруга на футболиста Дарко Тасевски - Ромина Тасевска, както и победителят от последния сезон на Hell`s Kitchen – Реджеп Бадев и преподавателят Кен Хил.

Броени часове до големия финал на UEFA EURO 2020™

„По принцип подкрепям по-южните отбори, имаме по-близък манталитет с тях. Затова на финала довечера ще подкрепям Италия. Прогнозирам, че довечера резултатът ще бъде 2:1 за тях. Би било запомнящо се обаче, ако Англия спечели”, каза Павлета Рашкова.

„Смятам, че двубоят ще се реши с дузпи, но краен победител ще бъде Англия”, прогнозира Ромина Тасевска.

„Това е просто спорт. Побеждава най-добрият. Според мен Италия заслужава и ще победи тази вечер”, каза Реджеп Бадев.

Най-богатият футболен съдия се отказва след финала на UEFA EURO 2020 (ВИДЕО)

„В миналото се говореше, че Италия е много скучен тим, но сега се вижда, че това е един от най-интересните и атрактивни отбори. Англия може би ще стигне до дузпи и ще отпадне тогава. Цялата емоция от английска гледна точка е, че стигаме донякъде и след това има провал”, коментира Кен Хил.

Целия разговор гледайте във видеото.

Всичко за UEFA EURO 2020™ ще откриете в специалната секция на Gong.bg.