Говори се, че бившият съпруг на актрисата е събрал двойката

На холивудския небосклон се задава нова звездна любовна двойка. Двама актьори, които се познават от години, изглежда имат връзка, пишат американските медии. Това са Деми Мур и Джон Траволта, и се говори, че бившият съпруг на Деми - Брус Уилис, е причина за това да са заедно.

Брус Уилис се събра с жена си, след като прекара карантината с бившата си съпруга

Деми не крие, че иска да бъде по-млада през последните няколко години и затова беше омъжена за Аштън Къчър. Тя прекарваше време с Мартин Хендерсън, Хари Мортън, Джон Фридър.

Изглежда, че сега Деми е решила да се хвърли в обятията на свой колега, с когото се познават от десетилетия. Медиите съобщиха, че двамата с Джон прекарват все повече време заедно, а това се потвърди и от сервитьорка в ресторант във Флорида, където са били видени за последно заедно.

Брус Уилис и Деми Мур се забавляват заедно по пижами (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Седяха на маса в ъгъла, осветена само от свещи. Изглеждаше много романтично, през цялото време се смееха и се държаха за ръце", разкри тя.

Наскоро Траволта признал, че е готов за нова любов, а Брус Уилис го насърчил да се обади на бившата му съпруга. Джон беше женен в продължение на 28 години за Кели Престън, която почина преди година след двугодишна битка с рака на гърдата.

Деми пък преживя много трудно раздялата с Аштън, който я замени с по-младата Мила Кунис. 

Източник: БГНЕС