Разследването по случая продължава

Двама са задържани за нападението на мъж под Бузлуджа, мотивите все още се изясняват. Към момента властите смятат, че става въпрос за инцидент от битов характер. 

"Мъжът е откаран с превоз на задържаните, малтретиран е, бит. Има множество прорезни рани, една от които дълбоко в коремната кухина. Бил е вързан с подръчни материали за дърво и изоставен", каза окръжният прокурор Дичо Атанасов. 

Първоначално пострадалият се е опит да представи лъжлива версия на властите. 

Двама задържани за нападението на мъжа под Бузлуджа

"Първоначално се опита да подведе колегите, казвайки че се е запознал с нападателите си същия ден. Били са в района на гарата в Казанлък, употребявали са алкохол, после са го натоварили в автомобил", обясни директорът на МВР-Стара Загора ст.комисар Николай Колев. 

Свидетел на случилото се разказва, че пострадалият е споделил, че познава нападателите си. 

"Имаше две спрели коли на мястото на инцидента, които първи са подали сигнала. Човекът беше вързан на земята, гледката беше страшна", споделя Анатолий. 

Към момента пострадалият се намира в болницата в Казанлък, без опасност за живота си. Направена му е тежка операция. Пристигнал е премръзнал,  в изключително лошо състояние. И тримата участници в инцидента са криминално проявени, а пострадалият е лежал и в затвора.

Откриха гол мъж, вързан за дърво под Бузлуджа

Вързаният за дърво под Бузлуджа – с прободна рана в корема

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.