Актрисата се обърна към присъстващите на наградите „Изборът на критиците”

Асоциацията на филмовите критици и Асоциацията на телевизионните журналисти за 27-ми пореден път раздадоха наградите „Изборът на критиците”. Събитието се проведе в Лос Анджелис, като на него присъства и българската актриса Мария Бакалова. По време на церемонията звездата от „Борат 2” изрази подкрепата си за Украйна, пише Entertainment.
 
СНИМКИ ОТ ПОЯВАТА НА БАКАЛОВА НА СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК

„Виждаме ви, ние сме с вас и сърцата ни са с вас“, каза от сцената българската актриса.
 
Година след като спечели наградата за най-добра поддържаща женска роля, Бакалова се завърна, за да представи категорията за най-добра поддържаща мъжка роля.

Мария Бакалова с нов филмов проект

„Докато се събираме тук тази вечер, искам да отделя момент, за да призная храбростта на народа на Украйна, който защитава правото си на независимост и демокрация“, каза Бакалова. И отбеляза, че родният й град в България е на няколкостотин мили от Украйна.

"ИСТИНСКИ КРАЛИЦИ": Мария Бакалова с Джей Ло във Венеция (СНИМКИ)

„Наистина се надявам, че ще се обединим и ще поставим началото на нова ера на културен и артистичен обмен между Източна Европа и Холивуд, който беше основополагаща сила на творчеството в 21 век“, каза още тя.

25-годишната актриса не беше единствената, която обърна внимание на случващото се в Украйна. Хана Уодингам и Били Кристъл също акцентираха върху трагедиите на украинския народ в своите речи. И екранният баща на Бакалова - Саша Барон Коен, заяви подкрепата си за Киев. Неотдавна той сподели пост в Twitter против излъчването на руската държавна телевизия в социалните медии.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.