Той е многократно осъждан

Окръжна прокуратура – Кюстендил наложи осъдителна присъда с наказание от 7 години „лишаване от свобода” на 35-годишен мъж, обвинен в извършването на блудствени действия спрямо малолетно момиче. Това съобщават от Апелативната прокуратура-София. 

Мъжът се присъединил към компания в дома на негова позната, живееща в съседство. Освен приятелките на жената там били и четирите й деца. Около 22 ч. мъжът примамил малолетната й дъщеря да тръгне с него, като й обещал да даде 10 лева и сладки. Завел момичето в обитаваната от него къща, където извършил блудствени действия с него. Междувременно майката на детето дошла в жилището му и станала свидетел на случващото се.

Бургаският окръжен съд остави в ареста мъжа, намушкал момиче с нож в главата

Незабавно бил подаден сигнал в полицията, а впоследствие подсъдимият лично отишъл до органа на реда и съобщил за извършеното от него престъпно деяние.

Той е многократно осъждан на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер. Последното деяние той е извършил при условията на опасен рецидив.

Наложеното от Окръжен съд – Кюстендил наказание „лишаване от свобода“ мъжът ще изтърпи при първоначален строг режим.

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Софийския апелативен съд.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: