Това каза актрисата в клип, публикуван в социалните мрежи

Съпругата на актьора Уил Смит - актрисата Джейда Пинкет-Смит, призна, че не е искала да се омъжва. Актрисата сподели, че дори е плакала, докато вървяла по пътя към олтара, съобщава New York Post.

“Бях под огромно напрежение. Бях млада и прохождаща актриса, но бременна. Не знаех какво да правя”, признава 50-годишната Джейда и допълва: “Никога не съм искала да се омъжвам". 

В клип от 2018 г. тя казва, че е била принудена от майка си да сключи брак с Уил Смит, защото е забременяла от него. Докато прави всички тези болезнени признания, до нея стоят половинката й, майка й и 21-годишната й дъщеря Уилоу. 

За разлика от съпругата си, Уил Смит споделя, че винаги е искал да има сватба и е мечтаел за семейство още от 5-годишен. 

Уил Смит с 10-годишна забрана за събития на Филмовата академия на САЩ

Този разговор между тримата се появява в момент, в който излиза друго видео, заснето през 2019 г. В него Джейда снима Уил Смит без негово съгласие. На видеото се вижда, че актьорът е разстроен от това, което прави жена му и й казва да спре да снима, защото “социалните мрежи са неговата прехрана”. 

Клиповете станаха повод за дебат в социалните мрежи, където ядосани фенове коментират кой е агресорът във връзката на двамата актьори и трябва ли тя да продължи. Съмненията по този въпрос се подхранват и от изневярата на Джейда Пинкет с 29-годишния рапър Огъст Алсина.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.