Предстои да видим актьорите в „Убийствен влак“

Тази година първо ги гледахме заедно в „Изгубеният град“, а през лятото предстои да ги видим и в „Убийствен влак“ - но може би след тези два филма ще трябва да почакаме преди Сандра Бълок и Брад Пит отново да се върнат на екран, пише Edna.bg.

В разговор с The Hollywood Reporter Бълок признава, че очаква с нетърпение да има по-свободен график и да прекарва време със своето семейство - 12-годишния си син Луи, своята 10-годишна дъщеря Лайла и партньора си Брайън Рандал, с когото са заедно от 2015 г.

Кои актьори застигна "проклятието на Оскарите"

„Не искам да бъда подчинена на ничия програма, освен на моята собствена“, казва тя. „Толкова съм прегоряла от работа. Много съм уморена и не съм способна да вземам здравословни, разумни решения и го знам.“

Актрисата има зад гърба си „Оскар“ за главна женска роля в „Сляпата страна“ и почти 60 филмови заглавия, сред които в хитовите „Скорост“, „Мис Таен агент“ и „Предложението“. През последните години Бълок засне поредица от още успешни продукции - „Бандитките на Оушън“, „Кутия за птици“, „Непростимо“ и други.

В предишно интервю през март носителката на „Оскар“ сподели, че приема работата си „много сериозно“, щом работи по предстоящ филм, но за сегашния етап от живота си отбеляза: „Просто искам да бъда 24/7 с децата и семейството си. Там ще прекарам известно време.“

Брад Пит се отдал на аскетизъм след развода с Анджелина

„Работата при мен винаги е била стабилна и съм била голяма късметлийка. Разбрах, че това вероятно ще се превърне в моята патерица“, сподели още тя. „Беше като да отваряш хладилник през цялото време и да търсиш нещо, което никога не е било там”.

Бълок признава, че е осъзнала непрекъснатата си неудовлетвореност от своя успех и склонността да се претоварва, което се дължи на търсене на самоувереност.

„Казах си: „Спри да я търсиш тук, защото я няма. Вече я имаш - установи я, намери я и се примири, че няма работа, която да те валидира“, разказва актрисата.

Анджелина Джоли: Обвиненията на Брад Пит са лъжа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Няколко дни по-късно разбираме, че и Брад Пит обмисля да се оттегли от киното.

„Смятам, че съм на финалната права“, казва 58-годишният актьор за августовския брой на списание GQ. „Този е ​​последният ми семестър или триместър. Какъв ще бъде този отрязък? И как искам да го проектирам?“, пита се той пред изданието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)


​Пит, който започна да играе на 22-годишна възраст, е участвал в редица емблематични филми като „Боен клуб“, „Интервю с вампир“, „Бандата на Оушън“, както и „Имало едно време в Холивуд“, за който през 2020 г. спечели първия си „Оскар“ като актьор.

„Аз съм едно от онези същества, които говорят чрез изкуството. Просто искам винаги да го правя. Ако не правя, умирам по някакъв начин“, казва още той, давайки надежда, че ако не пред камера, вероятно би продължил да работи зад нея.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.