Става въпрос за случая, при който 44-годишен мъж беше ранен с нож от група мъже

Задържаните за убийството в Плевенско остават в ареста. Това реши окръжният съд. Двамата братя бяха арестувани в нощта на убийството във вторник. Тогава 44-годишен мъж беше ранен с нож от група мъже, когато направил забележка да не вдигат шум в местното заведение.

Убийство в Плевенско: Мъж почина от множество прободни рани

Единият от заподозрените - Игнат Атанасов на 33 години, е направил пълни самопризнания. Опитал да прикрие и участието на 37-годишния си брат Анатоли, който отиде в съда с гипсиран крак. И на двамата адвокатите са служебно назначени.

„Той направи пълни самопризнания. Сам се е обадил по телефон 112, според неговите обяснения, на съответните органите. При пристигането на полицията, хвърля окървавените ножове”, обясни служебният адвокат Любомир Илиев.

Защо група мъже намушка до смърт баща на две деца в Плевенско

„Отрича участието на моя подзащитен. Това са ми основните аргументи на този етап - да не се уважава искането на прокуратурата”, казва защитникът Пламен Вълов.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: Георги Генов