Историята е от Нова Зеландия

Тюлен нахлу в дома на семейство в Нова Зеландия и успя да изплаши домашната котка.  Джен Рос разказва, че тя и съпругът ѝ се завърнали от разходка и с изненада заварили неканения гост в коридора на дама си. От котката им Коко обаче нямало и следа.

Вижте най-тежкото бебе панда, родено в плен (ВИДЕО)

При преглед  на охранителната система на дома станало ясно, че при нахлуването на тюлена котката, която си почивала на дивана, била толкова стресната, че избягала в гаража, където създала невъобразим хаос в опита си да се скрие от неканения гост.

Оказало се, че децата на Джен спели на горния етаж, но не чули нищо. „След като събудих децата с новината, че в дома ни има тюлен, позвъних на ветеринарните власти”, разказва тя.

Панда се изкъпа в „джакузи” (ВИДЕО)

Тюленът, който децата на Рос кръстили Оскар, бил заловен и отведен за преглед в местната ветеринарна клиника. Оказало се, че животното е добре. Просто потърсило прохлада от жегите, а домът на семейството бил на няколкостотин метра от брега.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: Ройтрес