Трима пострадали са транспортирани в болница

Жена на 40 години загина на място при сблъсък на два автомобила на пътя между Ямбол и село Роза. Трима пострадали са транспортирани в ямболската болница. Движението в участъка на катастрофата е ограничено в едната лента, потвърди за БТА говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

Сигналът за инцидента е получен малко преди 15:30 часа. В единия автомобил е пътувал само шофьорът, чиято проба на място с дрегер е дала положителен резултат. Той е приет с гръдна травма и счупени ребра в отделението по хирургия. Във втората кола са пътували трима, включително и жената.  Зад волана е бил 19-годишният ѝ син, който заедно с баща си са приети в отделението по ортопедия. 

Стабилно е състоянието и няма опасност за живота на тримата ранени в катастрофата, станала по-рано днес край Ямбол, съобщи д-р Недялка Влахова от Спешното отделение на Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Пантелеймон“ в Ямбол.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: Цветина Петкова
Източник: БТА