Дрехите с история не са за всеки

С появата на интернет и хилядите модни онлайн магазини за дрехи, обувки, раници и чанти, слънчеви очила и бижута някои въпроси около избора на дрехи станаха все по-обсъждани. Как да се гарантира, че купувате качествени дрехи?

Как да се подобрят шансовете ви за закупуване на по-качествени дрехи, които ще издържат дълго на всякакви промени и нови модни течения?

Историята на Вивиан Уестууд - един от най-влиятелните модни дизайнери на XX и XXI век

Гледайте етикетите. При покупка на дрехи втора употреба винаги имате едно голямо предимство, че стоките се внасят от чужбина. Най-вече САЩ и Западна Европа, а там винаги са с много високо качество. Марката и брандирането на стоки втора ръка е гарант за тяхното качество. За такова може да научите повече и от самия етикет върху дадената дреха.

Проверете за излизащ конец и неравномерни шевове. Колкото повече бода на инч има една дреха, толкова по-добре. По-късата дължина на шева ще осигури по-добра сила и якост. Препоръчително е още подгъвите да бъдат напълно невидими отвън, за да се чувствате комфортно в своята риза, панталон, тениска или връхно яке.

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.