Нападателите все още не са задържани

Пребиха с бокс 18-годишен в самоковското село Марица. Нападението е извършено миналия петък. Ивайло Рангелов и приятелите му се събрали навън, когато към тях се присъединили местни представители на фамилия, която отдавна тормози жителите на селото.

„Удря шамари на хората, които не са от селото. Това е ежедневие тук”, разказва Рангелов.

Побой до смърт в Габровско: Местните търсят истината за убийството на 54-годишен мъж

Ивайло и приятелите му решават да се приберат. В този момент след тях тръгват нападателят и братовчед му. Компанията стига до автомобила на 18-годишното момче. То отказва да качи в колата нападателя и братовчед му под претекст, че няма място. Тогава двамата мъже пребиват Ивайло с бокс. Той е с множество синини и подутини по лицето, счупен нос и клатещи се зъби. 

УДАРИ И СКУБАНE НА КОСИ: Посягала ли е възпитателка на 2-годишни деца

Нападателите са установени, но все още не са задържани, въпреки че това не е първото им провинение. 

„Мен ме биха без причина. Бяха пияни. Имах лека телесна повреда. Подадох жалба в полицията, но нямаше свидетели и нищо не се случи”, разказва един пострадалите.

Жесток побой над мъж в Банско

„Бих искал да призова всички отговорни институции да вземат отношение и да се задействат”, призова кметът на селото.

Фамилията обитава незаконни постройки, които въпреки заповедта да бъдат съборени, все още не са. Според разкази на очевидци притежават оръжия, шофират без редовни документи, с превишена скорост и в нетрезво състояние. Местните подготвят подписка за изселване на фамилията.

Вижте повече във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.