Тези ленти са идеалното филмово преживяване за цялото семейство

Киното нямаше да е това, което е, без участието на един определен вид актьори в него. На тях не им се налага да научават сложен текст, нито да ги гримират и фризират, дори не ги канят често по филмови премиери. Те просто са такива, каквито са, и точно заради това ги обичаме.

От ловките котки до преданите кучета и работливите коне - киноизкуството е осеяно с животни актьори, които са достойни за възхищение. Ако обичате животните и киното, то богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON е най-доброто място за вас. Там можете да откриете пресечната точка между тези ваши две страсти.

Кои са петте най-известни филма, в които главните образи са поверени именно на животни? Всеки от тях можете да откриете във видеотеката.

Националният дакелски шампионат (2013). Филмът ни среща с Фил, който отскоро е вдовец. Грижи се за три енергични деца – две момчета и едно момиче, и тъгува по любимата съпруга. Един от синовете намира снимка на майка им с любимия ѝ дакел и си пожелава такова кученце като подарък за рождения ден. Семейството осиновява дакел от приют. Децата решават да изпълнят мечтата на майката - да участват с новия член на семейството в Националния дакелски шампионат. Разбира се, следват незабравими приключения.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Девет живота (2016). В този филм бизнесмен работохолик, изигран от актьора Кевин Спейси, се оказва мистериозно затворен в тялото на семейната котка, От това произтичат много неловки ситуации и важни уроци за живота.

Моят приятел делфинът (2019). Когато отива заедно със сестра си и баща си на ваканция на тропически остров, десетгодишният Люк се сприятелява с игрив делфин, който е изгубил пътя към дома си. Чрез тяхното приятелство и приключенията им Люк намира куража отново да плува.

Търсачът на съкровища Тимбър (2016). В този стоплящ сърцето филм едно момче и най-добрият му приятел - симпатично говорещо куче, опитват да спасят дома и семейството си.

В галоп с Торнадо (2009). Филмът разказва историята на Пиер. Той е депресиран млад човек, който решава да помогне на измъчен кон на име Торнадо. Когато Пиер търси помощ от повелител на коне, той започва пътуването си към излекуването и себеоткриването.

Тези ленти са идеалното филмово преживяване за цялото семейство и могат да научат децата ви на някои важни морални уроци, освен на любов и уважение към животните.

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!