По думите му се водят преговори с формации, които съответстват на възгледите на "Възраждане"

"Възраждане" иска Европа на партньорство, а не на държави, които сляпо изпълняват директивите на нисколегитимни брюкселски бюрократи. ЕС трябва да е икономически съюз, а не политически. Това каза кандидатът за евродепутат от "Възраждане" Веселин Киров.

"Мръсна кампания няма да помогне на народа ни. ЕС трябва да се реформира в този си вид, защото става все повече и повече политически. Трябва политиката на миграция да бъде изцяло преформатирана, сегашният пакт е опасен за страната ни. Квотите за България са 0,9% от общия брой пристигнали мигранти в ЕС, което е твърде много за нас, предвид популацията", смята той. 

Какво работят всъщност евродепутатите

Той не се определя като кариерен политик. "Комуникирам с европейски институции, работя в телекомуникационния сектор. Кандидатирам се за евродепутат, защото смятам, че предишните представители на България в ЕП не се обединиха около общонационална кауза, за да защитят националния ни интерес пред евроинституциите. Пример е Истанбулската конвенция, за която гласуваха наши евродепутати, а това е противоконституционен текст", заяви Киров. 

По думите му се водят преговори с формации, които съответстват на възгледите на "Възраждане".

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase