Спасителката на плажа заживя в реновирана ферма

Памела Андерсън, някогашната кралица на плажа, която плени сърцата на мнозина с ролята си в хитовия телевизионен сериал "Baywatch", направи драматична промяна в живота си. След десетилетия в светлината на прожекторите тя реши да се откаже от блясъка на Холивуд и вместо това избра по-прост начин на живот в реновирана ферма.

През цялата си кариера Андерсън беше известна не само с външния си вид, но и със своята страстна защита на правата на животните и околната среда. Тя използва славата си, за да повиши осведомеността относно различни екологични каузи и дори основа свои собствени организации като Фондацията за спасяване на животни на Памела Андерсън (PAWS) и Фондация 211. Въпреки приноса ѝ към тези благородни каузи, тя често беше критикувана заради противоречивия си личен живот, включително брака ѝ с рок музиканта Томи Лий и последвалия развод, както и връзката ѝ с френския футболист Адил Рами.

Памела Андерсън се появи без грим и прическа на светско събитие

След години на обществен контрол и медийно внимание изглежда, че спасителката на плажа най-накрая е решила да поеме контрола над личния си живот. В интервю тя разкри, че иска да избяга от изкуствения свят на Холивуд и да намери спокойствие в провинцията. „Животът в града започна да ме убива. Исках да се събудя и да видя дървета, вместо сгради, и да чуя птици, вместо клаксони“, споделя актрисата.

След като взе решението да се премести, Памела Андерсън закупи ферма в Канада, където е прекарала детството си. Имението, разположено в долината Коучъл, Британска Колумбия, е напълно реновирано и сега разполага с комфортни помещения, като същевременно запазва селското си очарование. Имотът включва конюшни, писта за бягане и обширни земи, където Андерсън може да продължи работата си за хуманно отношение към животните.

Без грим: Памела Андерсън специален гост на ревю за Вивиан Уестууд

В допълнение към грижата за своите животни, Андерсън се занимава и със земеделие и градинарство. Тя споделя, че намира утеха в простите удоволствия на селския живот, като например да бере плодове и зеленчуци от собствената си градина или да се грижи за кокошките си.

„Това е пълна промяна от живота, който водех преди, но е точно това, от което се нуждаят тялото и душата ми“, признава сексапилната актриса. Решението на Памела Андерсън да се откаже от кариерата си в Холивуд и да води по-прост живот предизвика смесени реакции сред нейните фенове. Някои я аплодираха за отдадеността ѝ на каузите, близки до сърцето ѝ, докато други изразиха разочарованието си, че вече няма да могат да видят любимата си актриса на екрана. Независимо от мненията на феновете, напускането на Андерсън от развлекателната индустрия подчерта нарастващата тенденция на знаменитостите, които избират да живеят по-екологичен начин на живот. Нейните действия служат като напомняне, че всеки, независимо от неговата платформа, може да допринесе за опазването на нашата планета.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: edna.bg