Делян Пеевски и Лена Бориславова си размениха косвено реплики в кулоарите на НС

Втори ден продължава конфликтът между председателя на ДПС Делян Пеевски и „Продължаваме Промяната - Демократична България”, породен от казуса с Агенция „Митници”. Днес Пеевски обясни, че ще изпрати записи на ПП-ДБ в Прокуратурата.

„Утре ще внеса записите, защото се забравиха - за кешовете, законни и незаконни обаждания на Кирил Петков, Асен Василев, Денков. Къде е Прокуратурата? Тези записи трябва да бъдат разследвани. Откъде са тези кешове? От митниците, от хората с пуделите, които са им занесли торбите, „Лукойл” и хиляди други кражби”, каза в кулоарите на парламента Пеевски. Той нарече ПП-ДБ „партия на корупцията, на кеша, добре научени от баща им Мистър Кеш”.

Пеевски: Парламентът не работи, време е да вървим на избори

Не закъсня и отговорът от ПП-ДБ. „Това е г-н Делян Пеевски, който е санкциониран за корупция в особено големи размери. Нека колегите в Комисията за Нотариуса и Пепи Еврото да направят решителна крачка, да се появят и да подкрепят предложението за изслушване на Делян Славчев Пеевски по всички казуси за влиянията, които са нерегламентирани, в съдебната система”, призова Лена Бориславова.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase