Инфлуенсърът представи новата си книга

Емил Кондрад, момчето, което подчини интернет и което нареди стотици хора на опашка пред книжарниците, вече е готов с новата си книга. "Написано в лилаво" е автобиография и в нея пише неща, които трудно можем да си представим, че се случват в живота на човек. Книгата е посветена на неговата 88-годишна леля.

„За мен е по-важно да предам нещо. Това просто да кажа, че са ми се случили лоши неща, не носи нищо. Формулирал съм ги по такъв начин, че да мога да помогна на някого”, каза инфлуенсърът.

Впечатляваща презентация и вълнуващи специалитети от Изабел Овчарова- Изи в „Черешката на тортата“

„Това да мразиш майка си е нещо много трудно за обяснение. При мен това е резултат от отношението на този човек, който не съм сигурен дали мога да нарека „майка”, разказа той „Начинът, по който съм написал книгата, беше терапевтичен за мен", смята Конрад.

„Беше травмиращ начинът, по който разбрах, че съм осиновен. Не е нещо странно да си осиновен. Аз бих искал да осиновя също. Когато се говори повече за това, много повече хора ще искат да осиновяват”, поясни той.

„Не съм искал да се срещам с биологичните ми братя и сестри. Оставих си време, за да помисля над това. Те имат желание, аз все още не съм готов”, посочи влогърът.

Целия разговор вижте във видеото.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase