След 27 години мълчание, Александра избра ефира на Нова телевизия, за да излее болката в душата си и истината за отношенията й с Йосиф Сърчаджиев...

\"Беше ми трудно в театър заради там един, който ми се води баща. Благодаря на Господ, че не съм се срещала с него там\".

 

С тези думи актрисата Александра Сърчаджиева реши да проговори за първи път в \"На кафе\" след 27 години мълчание за отношенията с баща й Йосиф Сърчаджиев.

 

\"Сега, когато имам дете не мога да си представя какъв човек трябва да си, да знаеш, че някъде имаш дете, не знаеш гладно ли е, жадно ли е и да си лягаш спокойно всяка вечер\", не може да се примири актрисата.

 

\"Аз не искам този човек да ми е баща. Много ме е срам. Той всъщност не ми е баща, защото не може да наречеш така човек, който никога не се е грижил за теб. Родител е човек, който се грижи за детето си\", каза още Алекс.

 

\"Няма да мълча, защото ми писна. Това е човек, който излезе в национален ефир и каза ужасни неща за мен и за майка ми. Каза \"тази отвратителна жена Пепа Николова и нейната отвратителна дъщеря\", продължи откровената си изповед пред Гала Александра, като допълни, че всичко това се е получило заради имоти.

 

\"Когато майка ми почина, той ми изпрати SMS от интернет: \"Болката ти е голяма, Господ ще бъде с теб. Йосиф\", възмути се тя.

 

\"Това мога да кажа за този, който ми се води баща. За мен той е мъртъв, той ми е безразличен, а безразличието е най-страшното нещо\", завърши Александра Сърчаджиева.