Често предмет на търгове е и имуществото на хора от криминалните среди...

Можем ли да се сдобием с имущество, което да бъде в добро състояние и на много ниска цена? Това е напълно възможно. Трябва обаче да участваме в търговете на Националната агенция по приходите. В тях се предлагат предмети от най-ниски цени  до такива, които по принцип ще ни струват няколко хиляди лева.


Търговете на приходната агенция се провеждат целогодишно. В тях можем да участваме, като проверяваме периодично на страницата на данъчните или в териториалните дирекции какви са офертите.


Най-често данъчните предлагат имущества, от чиято продажба се покриват дълговете на некоректните платци към държавата.


Всеки може да участва в търговете и огледите на обявените за продан предмети и имоти. За целта трябва да внесем депозит за артикула, който искаме да закупим. За да го придобием обаче, трябва да участваме в търг с наддаване. Ако имуществото надхвърля 30 000 лева, ще трябва да докажем произхода на средствата ни.


Сред предложенията на данъчните са и много автомобили, които се предлагат на сравнително ниски цени.


Също можем да си купим златни и сребърни бижута, имоти, автобуси и дори пирони. Често предмет на търгове е и имуществото на хора от криминалните среди.


На 30 юли данъчните ще пуснат на търг отново имотите на Димитър Желязков - Митьо Очите в Несебър. В случай, че не се намери купувач, цената се променя с всеки следващ търг.