Една от потърпевшите разказа в „Часът на Милен Цветков” за драматичната случка в Македония

На нови разкрития по скандален случай се натъкна предаването „Часът на Милен Цветков”. След като в две последователни предавания водещият представи засегнати лица, които са заплашвани от македонеца Игор Берлин, в предаването се обадиха още потърпевши жени – известни и неизвестни българки, предизвикали интереса на чужденеца към тях чрез профилите си в социалната мрежа. Сред потърпевшите от неговите предложения за снимки и последвали закани за саморазправа са моделът Лилия Стефанова – тризначката от „Биг Брадър” и много други.

 

До момента повече от петдесет момичета са се оплакали от системен тормоз, заплахи и изнудване от страна на македонеца Игор. Сред тях се оказаха и тризначките от „Биг Брадър 3” – Вяра, Надежда и Любов.


След предаването много момичета отправят запитвания към предаването и разказват за личните си драми. В пряка скайп връзка Игор отрича твърденията им да са вярни.


Таня е една от потърпевшите, която разказа в ефира на Нова телевизия за драматичните си преживявания на територията на Република Македония.


Историята на Таня започна през демември 2011 г., когато работила в Македония. Тогава се запознава с Игор, който й предлогил да работи като танцьорка в дискотека. Игор й предлага първоначално тя да отиде сама при него за няколко дни, а впоследствие да очакват и пристигането на нейния приятел.


След разговорите с Игор момичето решило, че той има добри връзки, и че става въпрос за сериозен човек, който й предлага стабилна работа.


И така момичето пристига при Игор. Още на първия ден той я завел на механа и после в дискотеката, където по думите му трябвало да работи момичето. Първоначално тя се учудила, когато той й съобщил, че първата вечер ще си почива и няма да я изведе да танцува на сцената.


Още същата вечер Игор я затваря в един апартамент, където я насилва в продължение на няколко дни. На третия ден към него се присъединяват и негови приятели.


По думите й те й дали нароктици и алкохол, под чието въздействие я заставили да прави секс с тях. По време на акта пък Игор е правил снимки, с които сега иднудва семейството на момичето и нейния приятел.


В последствие Таня разбира, че той я бил продал на тези момчета, с които е правила секс.


На петия ден от престоя си, момичето успява да избяга и да се скрие при нейни познати. По-късно, през лятото момичето подало жалба в ГДБОП.


„Оттогава 6-7 месеца той нанесе психическа травма на моето семейство и приятеля ми”, твърди засегнатата дама.


Оказва се обаче, че тя го е помолила за пари, когато е пристигнала там, за да ги изпрати в България. И тогава Игор й дал на заем 200 евро с обещанието да му ги върне, когато си пълучи заплатата. Това обаче така и не станало.