Певецът изпълни на живо актуалния си супер хит "Candy”

През изминалата седмица най-накрая Борисовата градина се сдоби с лампи. Централните алеи вече не тънат в непрогледен мрак. И докато у нас най-посещаваният парк се радва на ново осветление, то в Лондон също запалиха лампите, но коледните.


Цяла Европа от рано започва с празничния дух. Тържественото светлинно шоу в Оксфорд бе придружено от лайф изпълнение на Роби Уилямс.


Певецът даде старт с актуалния си супер хит "Candy”. Благодарение на него изпълнителят отново стана номер 1 в класациите, което не му се беше случвало от осем години.


Певецът има успехи не само на сцената, но и в личния живот. Преди шест месеца Роби Уилямс стана баща за първи път. Малката Тиодора Роуз е плод на любовта му с актрисата Айда Фийлд.


Двамата артисти се ожениха миналата година след 3-годишна връзка. 38-годишният Роби най-накрая си стъпи на краката, спря наркотиците и налудничевата комуникация с извънземни.


Днес Уилямс е горд родител и е особено привързан към семейството си. Дори иска да пътуват заедно на турнето му. Последният албум "Take the crown” е в ясно изразено поп звучене, което е любимо не само на британската публика, но и на целия свят.


Роби Уилямс е единственият от разпадналата се момчешка банда "Take that”, който продължава да твори и жъне успехи.