И още - как изглежда идеалният женски ден?

В неделя „Събуди се” ще запознае зрителите си с един уникален човек. Можете да го срещнете всеки ден по софийските улици. Но няма как да не го забележите. Защото за разлика от всички други той ходи... бос. Такава е неговата философия. Защо ли го прави? Станимира Иванова и Мария Милкова разказват в неделя сутрин.

 

Как изглежда идеалният женски ден? По изчисления на учени формулата е 106 минути любов, 98 минути пред компютъра, 82 минути лични срещи, 50 – готвене. Подробностите от психолога Захарина Савова и ТВ водещите Нели Атанасова и Деси Банова.

 

„Приемно време” е нова рубрика в „Събуди се”. В нея екипът на предаването ще съдейства за решаването на проблеми, към които институциите гледат със широко затворени очи. На wakeup@ntv.bg всеки от нашите зрители може да постави своя нерешен проблем, а репортерите на „Събуди се” ще потърсят изход. Тази неделя ще разкажем за човек, който от две години се опитва да докаже, че е жив, докато истинският мъртвец стои непогребан.

 

Специален гост в първото неделно издание на предаването ще бъде актьорът Герасим Георгиев – Геро. Къде е господар, освен в ефира, обича ли лудницата, дори и да е пълна, къде би отлетял, ако наистина имаше перка на гърба като своя герой Карлсон.

 

Има ли новини, които Николай Дойнов и Даниела Тренчева никога не биха прочели? Разбира се. Тях „Събуди се” ще ви показва всяка седмица в новата рубрика "Дела без документи".  Събитията, които ще виждате, ще са се случвали единствено в главата на един от колегите ни – сценариста Антон Андонов. Затова призоваваме никой да не ги приема сериозно, както екипът не приема сериозно желанието му да получи увеличение на заплатата...

 

Последният си гост водещата Мирослава Иванова няма да знае до последно. Причината? В неделя сутрин победителят във VIP Brother 2012 ще даде първото си голямо интервю в „Събуди се”. Който и да е той...