Лидерът на БСП регистрира партията за участие в предстоящия вот

"Три години и половина всеки ден Бойко Борисов излизаше от всички медии, от сутрин до вечер. Къде е сега той? Скри се. Прави се, че не е управлявал и не е докарал България до тази разруха". Това заяви председателят на БСП Сергей Станишев, след като регистрира в ЦИК партията си за участие в предстоящия парламентарен вот. 


Станишев бе категоричен, че „страната ни има нужда от програмно правителство на националната отговорност и спасение”.


"Най-важното на тези избори е да бъде отстранена една власт, която беше вредна, която продължава да бъде фактически на власт днес чрез служебното правителство, която реализира политически и икономически монопол, срина икономиката и държавата и обрече хората на мизерия. Това е голямата политическа цел пред БСП на предстоящите избори - да ги отстраним от власт", заяви още червеният лидер.


Той призова хората да отидат до урните на 12 май, защото това е единственият начин да се реализира промяната, която гражданите искат - социална, икономическа и политическа. 


Най-сигурният начин гласът на хората да бъде чут, контролираният вот, манипулациите и фалшификациите да не надделеят - това е масираното гласуване на българските граждани по съвест", каза още Станишев. 


Той отказа да коментира колко от досегашните депутати ще бъдат в листите за предстоящия вот и заяви само, че "ще има баланс между приемственост и промяна".