Във визитката преди изпълнението си, Люси заяви, че иска да спечели Dancing stars

Ти си арматурист. Ти си като желязо. Но тази вечер нямаше емоция”. Това заяви Алфредо Торес след изпълнението на Люси и Петя в Dansing stars. Двамата бяха подготвили американски фолкстрот и самба фюжън, два стила, които според журито са коренно различни и трудно се съчетават. 

 

Във визитката, непосредствено преди изпълнението си, Люси заяви, че той сам си е виновен за сегашните си килограми. „Човек за нула време може да изгуби правилната посока без да се усети и тогава всичко отива на кино. Понякога много се отчайвам, но си казвам: „Тук съм, за да се променя”. Имам воля да се променя и не бих се отказал. Искам да спечеля Dancing stars и тази война, която водя със себе си”, обясни музикалният продуцент Люси Иларионов. 


„Ако си в това състезание, за да се научиш да танцуваш, си на прав път. Ако си тук, за да се самосъжаляваш и да водиш война със себеси, сопред мен вече си спечелил тази война. Аз досега не съм ти дала бонус дори и половин оценка”, каза Галена Великова по повод изпълнението на Люси. 


От своя страна Калин Сърменов заяви: „Впечатлението, с което оставам в последните седмици, откакто се познаваме е, че твоята самовзискателност е нещото, което те води. Това, което видях днес е подвъзможностите ти, които си показал до момента”. 


Илияна Раева пък зае доста категорична позиция – „Смятам, че си една от най-добре танцуващите наши звезди. Вярвам, че в процеса на шоуто, ти ще навлезеш в една много добра форма”. 


Как се представиха Люси и Петя гледайте във видеото.