В предаването ще видите и още за пребития от родителите си Цецко

Кое е това момиче? Поп фолк певицата Райна и Сашо Диков в едно интервю по скалата на Рихтер. Какво планира хубавата македонка и сломи ли се малко лютият й нрав? За кого мисли и какво кара душата й да танцува? 


Непобедимата карта на Dancing Stars – Ицо Хазарта. Момчето от „Нон стоп” и „Чекай малко” вече е мъж и му прилягат мъжки разговори. Ще се вземе ли някога насериозно или скромността наистина краси човека? От какво се гневи един рападжия на 34 и кой го спасява? Политика, медии и други родни ъпсурти.


Право на отговор. След излъчването на ДИКOFF на 13 април, където гостува Татяна Дончева, Петър Якимов и Григор Здравков от Българска легия „Антимафия” поискаха да им бъде дадено право на отговор, в което те да защитят позицията си и „обективната истина”. С какво ги засегна Поразяващата уста на българската политика – гледайте тази събота.


Докато държавата се тресе от политически игри, едно дете от Враца влезе в болница след тежък побой, нанесен му от родните му майка и баща. Кой върна Цецко на родителите му и защо никой не помисли за последствията? Работят ли социални и полиция за закрила на детето или просто изпълняват директиви? 


Министър Асен Василев гост на Сашо Диков, след като обеща сурови кадрови промени в енергетиката. Кой ще се раздели с поста си и защо? Най-младият министър с най-тежкото министерство.


След изключително успешните си представления тази седмица Нешка Робева гостува в студиото на ДИКOFF. С какво не може да се примири все още гранд дамата на българската художествена гимнастика?


В предаването тази събота ще видите още: отговорите на прокуратурата на въпросите, поставени от Сашо Диков – прокурорите Сотир Цацаров, Борислав Сарафов и Роман Василев за скандала с подслушването; близки срещи с Марин Райков; ексклузивни коментари от героите от мача Литекс – Левски.


Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис – тази събота, 19 април, от 16.00 ч. по Нова.