Те отрекоха слуховете за разпад на дуета

"По-скоро бихме направили трио, отколкото да се разпаднем. Не може да разберем откъде тръгват всички тези неща – че Дорина не се разбира с майка ми, сега с Моисей”, това заяви Ангел от неразделния дует, създаден в X Factor – Ангел и Моисей. Изказването му бе породено от слухове, които изтекоха в някои медии за разпадането на дуета.


„Моисей вече се е отказал от Ангел и общата им музикална кариера е пред разпад. Според запознати Моисей ревнувал от Дорина и я обвинявал за отчуждението между двамата изпълнители”, пише едно от изданията.


За да разсее всякакви съмнения, Ангел обяви, че любимата му го придружава на негови участия.


Ангел и Моисей изпяха песен, свързана с кастингите на музикалния форматВъв връзка с кастингите, които предстоят за втория сезон на X Factor те посъветваха кандидатите да изхвърлят нотната тетрадка в кошчето и да пренебрегнат сценичната си треска. Двамата дори изпяха песен, свързана с кастингите на музикалния формат.


X Factor e една страхотна възможност за старт в кариерата и за поставяне на основата. Оттам насетне всичко зависи от артиста и дали може да задържи това, което X Factor може да му даде като фенбаза и дали ще има дарба да усвои това нещо и да го използва занапред и да се развива", казват двамата.


Целия разговор гледайте във видеото.