Дейвид Духовни пък ще играе полицейски сержант в новия телевизионен сериал „Водолей”

Актьорът Джеймс Франко ще играе гей активист в биографичен филм, продуциран от Гюс ван Сант. 35-годишният Франко ще се превъплъти в образа на Майкъл Глац, основател и главен редактор на списание "Young Gay America".

 

За актьора това превъплъщение не е първата роля на хомосексуален. Франко пресъздаде Скот Смит във филма "Милк" от 2008, в който партнираше на Шон Пен. Филмовият проект е на стойност 3,5 милиона долара. Очаква се снимките да започнат през юли в Ню Йорк

 

Дейвид Духовни, звездата от култовият сериал “Досиетата X”, не остава по-назад. Той ще изпълни главната роля в нов телевизионен сериал "Водолей", съобщи Варайъти. Събитията в сериала ще се развиват през втората половина на 60-те години на миналия век в Лос Анджелис. Духовни ще изпълни ролята на полицейски сержант, който издирва водач на секта. Освен актьор в сериала, Духовни е и продуцент. Първият сезон на поредицата ще е с 13 серии. Освен като агент Фокс Мълдър в телевизионния сериал "Досиетата Х", Духовни е познат и като Ханк Муди в "Секс до дупка".