Актрисата е готова за нова любов, след като децата ѝ пораснаха

Актрисата Шарън Стоун е готова за нова любов, съобщава сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА. Преди това тя бе загърбила романтичната си страна, тъй като се бе посветила на отглеждането на тримата си сина - Роан, Леърд и Куин, съответно на 13, 8 и 7 години.

 

"Децата ми са пораснали достатъчно, за да мога да се чувствам комфортно и да си потърся нов приятел. Готова съм за нова любов. Когато те бяха малки, беше глупаво в техния живот да влизат и излизат други хора", коментира актрисата.

 

Звездата беше омъжена първо за Майкъл Грийнбърг, след което и за Фил Бронстийн. Доскоро тя бе свързана със стария си приятел Антонио Бандерас, който се раздели с Мелани Грифит през май.

 

Близки до Стоун довериха: "Антонио и Шарън са големи приятели от дълги години. Те винаги са флиртували доста открито и сега са по-близки отвсякога. Сега те не искат да излагат прекомерно чувствата си, за да не обидят Мелани. Но химията между тях е налице!". Други източници обаче отрекоха новината за романтична връзка между Бандерас и Стоун.