Според мен това е презастраховане за вече взето решение, каза тя

„Това, което социолозите дават като прогноза, абсолютно не отговаря на истината. Не казвам, че ще влезем в парламента, но това, че ни няма в единия процент е напълно невярно. След като социолозите правят някакво проучване, за мен това е застраховка за това, което ще се случи на изборите. Според мен нещата ще се наредят точно както те са предрекли и вече е решено”, заяви председателят на ПП "Обединена България" Илиана Раева.

 

„Наистина ли вярвате, че активността на изборите ще е между 50 и 60%? Да, истина е, защото има около милион и половина мъртви души. Ренета Инджова го каза и месец по-късно беше уволнена. Никой не знае кой и как използва костинбродските бюлетини, например”, допълни тя.

 

Политиката има нужда от нови партии и промяна на статуквото – тотална промяна на политиците. Ако всичко беше наред, щяха ли 3 милиона българи да са напуснали и продължават да напускат страната ни?”, запита се Раева.

 

“25 години избираме едни и същи партии. Според нас моделът е прост – младите хора се пращат да учат в най-елитните колежи, след което се връщат и се поставят на високо място в администрацията”, категоричен бе председателят на ПП „Глас Народен” Светльо Витков.

 

„Основното, което предложихме, е платените застъпници да се премахнат от Изборния кодекс, защото криминализирането им е начинът да се спре официалното купуване на гласове”, заяви той.