Той определя себе си като "професионален откривател на топлата вода"

 

Владислав Карамфилов, известен в цяла България като Влади Въргала спечели VIP Brother.

 

До последния ден в шоуто останаха общо 7 от съквартирантите: Елена Кучкова, Албена Вулева, Евгения Калканджиева и съпругът й Тачо, Wosh MC, Влади Въргала и Йорданка Христова, но до финалната права стигнаха само Йорданка Христова и Влади Въргала. В крайна сметка зрителите на Нова телевизия решиха да връчат титлата  „Любима звезда на България” на именно на Влади.

 

Преди да влезе в образцовия дом Влади написа за себе си: „Мога да нарека себе си професионален откривател на топла вода. Бях първият човек, който се осмели да направи актьорски скечове в „Ку-ку”. Станах популярен и ме заобичаха. Един свинар ми каза „аз те обичам повече от жената, от децата, повече от свинете, бе!”. Първата скрита камера, която направихме беше на Йорданка Христова. Това е любимата ми скрита камера, просто когато си правиш гаргара с дама винаги е интересно на всички. Някои биха ме нарекли фантазьор, мечтател, идеалист. Може би защото не правя това, което може, а правя това, което мога, но си плащам цената” и добави:

 

Влизам в къщата на VIP Brother, за да преборя егото си, да прескоча себе си.  Аз съм човек, който може за кратко време да събере страшно много хора около себе си и е достатъчно да кажа няколко думи „Мога да ви върна парите”. В най-дългия вариант това са два месеца”.

 

 

\