"Локо" София загуби 0:1 от "Берое", но въпреки това запази втората си позиция

 

"Все още сме втори и продължаваме да гоним целите си", това каза треньорът на вратарите в "Локомотив" София Владимир Манолков, предаде БГНЕС.

 

"Локо" София загуби 0:1 от "Берое", но въпреки това запази втората си позиция. По този повод наставникът на вратарите на столичния тим коментира двубоя и предстоящия мач с "Лудогроец".

 

"Първо силно полувреме за "Берое" и второ силно за нас. Все още сме втори и продължаваме да гоним целите си. В следващия мач ще сме по-концентрирани. "Локо" имаш желание за победа, но напрежението дойде в повече. Това не ни оправдава и трябва да се нагодим към това нещо. Днес допуснахме гол след нелепа грешка. Реалния резултат трябваше да е 0:0. Стъписване от наша страна не е имало, а просто напрежение, което момчетата сами си създадоха. Ние имаме нужда от кондиционен треньор, но засега не можем да привлечем такъв специалист в щаба ни. Дано за новия сезон да имаме такъв човек. Излизаме да играем срешу настоящия и бъдещ шампион "Лудогроец". В този мач всеки футболист може да се докаже и покаже колко струва. Ще направим всичко възможно "Лудогроец" да не стане шампион", каза Манолков.

 

Снимка/Видео: БГНЕС