Тя вече пусна на пазара слънцезащитен лосион и бонбони

Винаги съм искала да имам собствени бизнес и да правя нещо, в което решенията зависят изцяло от мен, да изпитам онези напрегнати мигове, в които и най-елементарното действие има големи последствия”, споделя една от най-добрите в женския тенис Мария Шарапова в интервю за списание „Cosmopolitan”. 

Още по темата

 

Нямах търпение да поема контрола върху живота и кариерата си след като спра да се състезавам”, разказва тя. Шарапова вече пусна на пазара слънцезащитен лосион и бонбони.  

 

„Кариерата ми в тениса започна, когато бях твърде млада. Завърших училище и най-нормалното нещо, за да получиш подходящо образование е след това да учиш в университет. Аз обаче нямах тази възможност, защото попаднах при професионалистите много млада”, споделя тя и добавя:

 

„Едно от нещата, които много харесвам в моя спорт е това, че трябва да започнеш да се държиш като зрял човек много бързо, защото нещата не опират само до тениса – трябва да знаеш как да се представяш, да се срещаш със спонсори, да ходиш по пресконференции и да отговаряш на въпросите, както трябва”.

 

Маша говори открито и за връзката си с Григор Димитров. „Двамата обичаме да прекарваме всеки миг заедно, когато имаме възможност. Много сме близки, говорим всеки ден по телефона или с видео чат в зависимост от часовата разлика”, обяснява тя.

 

„Когато се събудя сутрин, винаги се чувствам чиста и свежа. Може би защото тялото си почива най-добре, докато спим. Винаги се чувствам добре с разрошена от спането коса – това винаги е секси. Мисля си, че когато нямаш грим, лицето ти е чисто, ходиш по пижама или къси боксерки и тениска, вдигаш щорите и слънчевата светлина те залива – ето това е най-секси винаги”, казва Маша.  

 

Наскоро Шарапова се включи в забавна кампания на женската тенис асоциация: