Воденият от Бруно Рибейро отбор направи много силно първо полувреме

 

 

„Лудогорец” постигна престижна победа срещу вицешампиона на Русия в първата си контрола по време на лагера на отбора в Австрия. Българският шампион надделя с 3:2 срещу „Краснодар”, предаде Gong.bg.

 

Воденият от Бруно Рибейро отбор направи много силно първо полувреме, в което паднаха и трите попадения във вратата на руснаците.

 

„Лудогорец” поведе още в 14-та минута. Марселиньо пусна пас към Витиня, който центрира в наказателното поле на „Краснодар”, където Александър Марченко си отбеляза нелеп автогол, като изпрати топката във вратата на Дикан.

 

Лудогорец” удвои своята преднина в 21-та минута. Марселиньо направи двойно подаване с Върджил Мисиджан, който след това веднага продължи към Жуниор Кишада, а той на празна врата не пропусна да се разпише.

 

Българският шампион реализира трети гол в 31-та минута, когато Браян Ангуло с удар от границата на наказателното поле на „Краснодар” изпрати топката във вратата на Дикан.

 

„Краснодар” върна едно попадение в 62-та минута, когато Руслан Болов с удар от границата на наказателното поле на „Лудогорец” изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Иван Чворович.

 

Руснаците отбелязаха и втори гол в 67-та минута, когато след центриране в наказателното поле на „Лудогорец”, Ари засече отблизо топката с глава и я изпрати в горния десен ъгъл на вратата на Иван Чворович.

 

Следващата контрола на „Лудогорец” е в сряда (1 юли) от 19:00 часа срещу „Университатя”-Крайова. Срещата можете да наблюдавате по Diema sport и Gong Play.