Таксиметров шофьор твърди, че е заснел Янков да спира неправилно

 

Да хванеш политик в нарушение. Оказва се, че кампанията, организирана от старозагорския политик Янко Янков, е компрометирана. По-рано той обяви, че дава по 100 лева на всеки, който снима политик в нарушение на пътя. И 1000 за този, който сгащи самия него. Оказва се обаче, че обещанието не се спазва. 

 

Ако караш такси от 16 години, най-вероятно знаеш правилата на пътя и насън да те бутнат. Затова, когато Борислав вижда политика Янко Янков в нарушение, веднага вади телефона. 

 

"Този господин престоя тук на това кръстовище повече от 15 минути. Тук, където е забранено паркирането и спирането, беше на по-малко от пет метра от кръстовището", твърди таксиметровият шофьор. 

 

Борислав публикува снимката в интернет. В отговор Янков оспорва нарушението, защото колата му била на повече от 5 метра от кръстовището, колкото позволява правилникът.

 

За Борислав кампанията на политика е компрометирана. Той смята, че никак не е случайно, че мъжът дава парите на човек, който иска да ги дари на болно дете.

 

Янков отрече да е извършил нарушение и заяви, че снимката е компрометирана. Той се срещна с таксиметровия шофьор и двамата влязоха в спор за правилата на движение. 

 

Вижте какви обвинения си размениха двамата!