Това ще стане във филма "Тор 3: Рагнарьок"

Холивудският актьор Марк Ръфало ще се завърне към образа на супергероя Хълк във филма "Тор 3: Рагнарьок". 

 

Ръфало ще се присъедини към Крис Хемсуърт, който отново ще изпълни главната роля, както и в двата предишни филма за Тор. Снимките на лентата трябва да започнат през 2016 г., а филмът да излезе на екран през ноември 2017 г. 

 

Подробностите за проекта засега се пазят в тайна. Известно е само, че действието няма да се развива нито на Асгард, нито на Земята, а на някаква друга планета. Самият Ръфало в началото на септември заяви, че не знае кога героят му Хълк ще се появи отново на екран. 

 

През различните периоди в образа на Хълк са се превъплъщавали Ерик Бана ("Хълк", 2003) и Едуард Нортън ("Невероятният Хълк", 2008). Марк Ръфало за пръв път изпълнява ролята в "Отмъстителите" от 2012 г., а след това се снима в "Железният човек 3" и в лентата "Отмъстителите: Ерата на Ултрон". 

 

Представители на "Марвел" нееднократно са подчертавали, че на Хълк може да бъде посветен отделен филм. Той е един от най-популярните герои от комиксите. Хълк е огромно зелено чудовище, в което се превръща ядреният физик Брус Банър след експеримент с радиация.