След Ана Иванович, спрягат името и на френска тенисистка

Около Григор Димитров никога не е скучно - нито на корта, нито извън него. С атрактивния си вид българинът определено е любимец на женската половина от професионалния тенис, а след раздялата му с Мария Шарапова Григор изглежда още по-привлекателен за своите колежки.

 

Една от тях май е новата жена до Димитров. Поне така сочат последните слухове около личния му живот. Става дума за чаровната французойка Ализе Лим, която понастоящем е №155 в световната ранглиста, пише Gong.bg.

 

Причина за слуховете е фактът, че Лим наблюдава на живо двубоите на българина срещу Марин Чилич и Давид Ферер на Мастърса в Париж като заемаше място в ложата на Гришо, точно зад неговия треньор Йохан Йортегрен. Лим видимо стискаше палци за българина и се вълнуваше от случващото се на корта. Интересен факт е, че само преди няколко месеца Лим сложи край на дългогодишна връзка с друг известен тенисист - Жереми Шарди, което допълнително подклажда слуха.

 

Друг любопитен факт е случилото се през 2013 г., когато Лим влезе в словесен спор с тогавашната приятелка на Димитров Мария Шарапова, а неволен участник в спора стана и Григор. Тогава Шарапова си призна в Туитър, че трябва да увеличи познанията си на тема мъжки тенис, тъй като не е знаела кои са Шарди и Беноа Пер. Това явно ядоса Лим, която отговори на рускинята с временното класиране в световната ранглиста, в която Шарди и Пер бяха точно пред Григор Димитров.

 

Вчера се появиха слухове за друга красавица на женския тенис - Ана Иванович. Появиха се снимки от общата й фотосесия с Григор Димитров.