"Едно от нещата, които може да прочетете, е мнението ми за селфи пръчките", обясни той

 

Още по темата

Огромна опашка се изви преди два дни пред българска книжарница. Младежи чакаха с часове, за да си купят новата книга на влогъра Емил Конрад „#Сподели”. Освен с новото четиво, те можеха да се запознаят с автора, да се снимат с него и да получат негов автограф.

 

„Пиша за тийнейджъри, но според мен на каквато и възраст да е човек, между страниците може да намери нещо, което да го засяга, да бъде написано като за него. Първата ми книга беше забавна книга със ситуации, в които съм изпадал. Докато в книгата „#Сподели”, споделям по-скоро мои гледни точки по различни теми и са доста по-лични. Едно от нещата, които може да прочетете, е мнението ми за селфи пръчките", обясни в студиото на "Здравей, България" Емил Конрад.

 

„Първата книга на Емил беше с тираж 25 000 броя. Повтаряме го и с втората, защото проучванията, които имахме и това, което очакваме, показва, че в никакъв случай интересът няма да е по-малък към тази книга”, коментира Нина Дерменджиева, издател на Емил Кондар.

 

По думите ѝ Емил умее да общува с децата, говори на техния език и заради това се харесва толкова много на подрастващите младежи.