Коментарите в партията бяха предизвикани от изказване на Борисов

 

Напуска ли Делян Пеевски България или политиката? Въпросът отново беше върнат на дневен ред от премиера Бойко Борисов в интервю за Цветанка Ризова. Къде е Пеевски? С този въпрос екип на Новините на Нова потърси съпартийците му. Те обаче не проявиха любопитство по темата.

Още по темата


Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната. И много скоро вече няма да е дъвка”. В централата на ДПС този премиерски анонс беше посрещнат с подчертано равнодушие.


А защо премиерът знае повече за делата и намеренията на Пеевски от собствената му партия, в ДПС предпочетоха да не анализират. Но така излезе, че тези дела и намерения са повече проблем на премиера, отколкото на самото ДПС.     


Факт е обаче, че от два месеца Делян Пеевски не е стъпвал в Народното събрание. Изчезна веднага след шумния анонс на МВР, че е заплашван с убийство. Тогава му сложиха държавна охрана. И повече никой не го видя.


Факт е също, че отсъствията на Пеевски от заседанията на парламента се извиняват. Което означава, че за ръководството на Народното събрание те са по уважителни причини.


Делян Пеевски не участва и в заседанието на парламентарната група, на която е член.