И защо несебърският наркобос тръгна срещу него с 40 въоръжени мъже с бронежилетки?

Кой е мъжът, изправил се с 10 души срещу Митьо Очите? Несебърският наркобос е с опасност за живота, след като снощи нахлу с 40 души охрана в заведение в "Слънчев бряг", а около десетина души го чакаха вътре и стреляха.
 
Собственик на заведението е мъж, известен като Божо. 
 
„Този Божо е собственик и на дискотека в "Слънчев бряг", има заведение и в Банско. Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК. Той е приближен и гравитираше около бай Миле, когото убиха на стадион „Славия”. Бай Миле се водеше за човека, който разчистваше сметките на СИК, мокрите поръчки, и работеше със сърбите”, разказа в предаването „Здравей, България” журналистът от Нова Васил Иванов. 
По темата
 
По негова информация е имало опити представители на Митьо Очите да се видят със зетя на въпросния Божо, който е управител на заведението. 
 
„Искали са да се плаща тази такса „спокойствие”, или, по мои предположения, да се пласира дрога в заведенията на този Божо. А той не е случаен човек около СИК”, коментира журналистът. „Според мен става въпрос за наркотици – кой ще продава в заведенията”. 
 
„За да тръгне с 40 човека с бронежилетки, Митьо Очите очевидно знае с кого си има работа. Факт е, че Божо е събрал 10 човека и са ги чакали въоръжени”, коментира журналистът. „Доколкото знам, не е искал да се продават наркотици или да плаща тази такса „спокойствие”. 
 
40 въоръжени мъже по улиците на "Слънчев бряг". Защо сигнал в полицията е подаден, едва когато е избухнала престрелката?
 
„Излиза, че това е нещо обичайно. Щом дрескодът в "Слънчев бряг" е бронежилетка и брадва, значи това не се случва за пръв път”, коментира журналистът Стефан Ташев от frognews.bg. 
 
„Категорично смятам, че това е поредната война за разпределение на бизнеса с наркотици, който е изключително доходен и който се премества лятото от София на морето. Някой иска да завладее някакви територии”, заяви Ташев.
 
„Според мен Божо иска да продава той наркотици, а не да му натрапят някой друг. Печалбите са огромни”, коментира Стефан Ташев. 
 
Повече гледайте във видеото!