Тя не се е появявала на големия екран от 6 години

Добра новина за феновете на Рене Зелуегър. Звездата от „Дневниците на Бриджит Джоунс” обяви наскоро, че е решила да се завърне в Холивуд след 6-годишно отсъствие. В интервю пред американското списание American Way тя разкрива причините за това.

"Планирах да се оттегля за известно време след филма „Чикаго”, но пред мен имаше твърде много преживявания-веднъж-в-живота, които не можех да пропусна", разказва 47-годишната актриса.

На светско събитие в Лос Анжелис през 2014 година Рене се появи почти неузнаваема. Тогава много журналисти заподозряха, че е прибегнала до пластични операции.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ ТЯ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ НЕЙНИ СНИМКИ В ГАЛЕРИЯТА 

В последното си интервю тя разкри, че докато е отсъствала от големия екран, е пътувала до Тайланд, Камбоджа и Либерия, за да работи по благотворителни проекти в подкрепа на равенството между половете.

Въпреки че вече търси нови хоризонти, Зелуегър споделя, че образът на Бриджит Джоунс никога не се е отдалечавал от нея.

И така, защо Зелуегър се завърна в Холивуд?

„Жадувам отново да изживея творческия процес. Когато спрях да правя филми, причината беше, че изтощението ми стана по-голямо от дивидентите, които получавах”, разкри тя.

Голямата актриса се завръща на голям екран с филма "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта" на 16 септември, чиято световна премиера ще бъде на 5 септември в Лондон.