За 45 минути броят на съобщенията в социалната мрежа е достигнал внушителните 500 000

Непосредствено, след като Бионсе разкри, че със съпруга си Джей Зи очакват близнаци, в социалните мрежи се разрази истинска буря. Звездни приятелки и почитатели на певицата побързаха да поздравят бъдещите родители.

От "Билборд" отчитат, че в рамките на 15-те минути, след като Бионсе е споделила щастливата новина в Instagram и Twitter, са генерирани 17 000 туита в минута. За 45 минути броят на съобщенията в социалната мрежа е достигнал внушителните 500 000.

Сред звездните приятелки на Бионсе, които побързаха да поздравят бъдещите родители, беше певицата Риана. Тя сподели снимката на Бионсе, с която съобщава новната, придружена от посланието: "Толкова съм развълнувана от новината. Поздравления за теб, Бионсе, и за моя голям брат Джей".

Моделът Хейли Болдуин изненада последователите си в Twitter, споделяйки, че е развълнувана от бременността на Бионсе повече, отколкото ще бъде, когато нейните собствени деца ще са на път.

Манекенката Кристин Тейгън, която миналата година дари съпруга си Джон Леджънд с дъщеря, написа в Twitter: "Поздравления за най-добрата ми приятелка Бионсе. Обичам те толкова много".

Сред звездите, отправили поздравления към бъдещите родители, са също певицата Рита Ора и актрисите Лавърн Кокс и Брайс Далас Хауърд.

Въпреки изненадата и радостта си, някои фенове не пропуснаха да споделят опасенията си относно планираното участие на Бионсе като хедлайнер на фестивала Коачела през април. След като се заговори, че организаторите на проявата са "в неведение" и беше повдигнат въпросът дали разполагат с резервен план, почитателите споделиха собствените си тревоги в социалните мрежи.

"Бионсе очаква близнаци! Невероятно! Но остава един въпрос...Тя все пак ще участва на Коачела, нали?", написа загрижен почитател.

"Има ли друг, който да е платил 2000 долара за билет за Коачела, за да види как Бионсе ще роди близнаци на сцената? Или съм само аз?", пошегува се друг потребител.

В социалната мрежа се появи и предположение, че бременността на Бионсе е своебразно политическо изявление. Според автора на шеговит туит певицата е забременяла, за да не пее на фестивала Коачела, чиито собственик е поддръжник на Тръмп.

Появиха се и много шеги със снимката на певицата: