Той изпрати специални поздрави на България във видео във Facebook

Фронтменът на култовата американска група Godsmack Съли Ерна идва отново в София тази есен за голям солов концерт.

Гостуването е част от европейското му турне, което включва още градовете Брюксел, Амстердам, Берлин, Стокхолм, Варшава, Москва, Санкт Петербург и Лондон, а България е единствената държава от Югоизточна Европа.

Съли Ерна пред NOVA: Беше трудно да откажа ролята във филма на Блатечки

Родните фенове ще могат да чуят Съли Ерна заедно с цялата му група за солови проекти на 26 септември в зала "Арена Армеец" от 20.00 часа

Във видео на страницата си във Facebook Съли Ерна специално поздрави България с предстоящия концерт.

„Искам да поздравя всички страни, които ще посетя, но сега изпращам специални поздрави към София, България. Много се вълнувам, че ще дойда и ще направя второ шоу и се надявам да видя всички ви там!“, казва Ерна.

Видеото завършва с думите: „Ще бъде голям концерт, не го пропускайте!“

Съли Ерна е един от най-големите съвременни рок артисти, който от 1995 г. е основен вокалист и текстописец на номинираната за „Грами“ група Godsmack. Той предизвика истински фурор при първото си идване в София миналата година в рамките на цикъла "Музиката на Америка".

Godsmack подлудиха България (ВИДЕО)

Съли напълни два пъти зала №1 на НДК на 20 октомври 2016 г., като в шоуто участваха също китаристите Крис Лестър и Тим Териът. Тогава Съли даде дума, че ще дойде отново в страната ни и ще доведе цялата си солова банда.

По-малко от година след събитието вокалистът изпълни обещанието си и идва с много по-мащабна продукция, в която ще участват и музиканти от оркестъра на Класик ФМ радио. В "Арена Армеец" ще звучат песни от соловите албуми на Съли Ерна, специални версии на любими парчета на Godsmack, както и няколко музикални изненади. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.